albert Estengre

L’Albert Estengre comença en el món de l’espectacle fent els tradicionals “pastorets”. Cursa estudis d’art dramàtic, fa teatre i teatre de titelles i en el 1995 s’estableix com a narrador de contes per a públic infantil i familiar i per a adults per biblioteques, teatres, bars i places d’arreu. Ha participat en diversos festivals, programacions i maratons de narració oral.

 

 


EL SEXE NO BENEÏT

Històries i maneres de com se les empescaven alguns capellans per “fer anar allò” que havien promés no fer servir mai: el sexe.

Adults / Català
DIMECRES 21
Hora: 19.00 h
BIBLIOTECA GÒTIC-ANDREU NIN
Activitat gratuïta

 


L’HOME DEL SAC

Contes tradicionals al voltant de tot allò que podem trobar en el bosc si ens hi perdem: “algú” se’ns pot endur o ens poden enganyar. Històries de por moderada, adaptada a les edats del públic. Es sol·licita la participació d’algun nen i nena i s’hi canta una cançó.

Infantil / Català
DIJOUS 22
Hora: 18.00 h
BIBLIOTECA MARIAN COLOMÉ (GAVÀ)
Activitat gratuïta

 


VERITAT O MENTIDA

És veritat que el “Pare Etern” ens va crear expressament? És mentida que la mare de la “caputxeta” no volgués visitar l’àvia? Va ser un petó que va despertar la “bella dorment”? És un “conte” que els contes són mentida? Divertiment al voltant de reflexions que poden sorgir dels contes.

Adults / Català
DISSABTE 24
Hora: 18.30 h
BIBLIOTECA SAGRADA FAMÍLIA
Activitat gratuïta