OLYMPUS DIGITAL CAMERA

És veneçolà, periodista i narrador de contes des del 1984. Va néixer a la ciutat de Maracaibo. Ha adaptat contes dels pobles indígenes de Veneçuela per a llibres i sessions de narració oral. Ha treballat a la ràdio i s’ha dedicat a recopilar contes i a investigar sobre les formes tradicionals d’explicar contes. Actualment viu a Tarragona.

 

 


CUENTOS DE LA CARIBANA RÀDIO

Ens remet als temps en què la família sencera plorava davant d’una caixa sonora quan s’emetien radionovel·les. O la història de la dona que quan dormia somiava i en els somnis una altra dona li explicava què havia de fer per espantar els huracans.

Adults / Castellà
DIJOUS 22
Hora: 20.00 h
CASA AMÈRICA CATALUNYA
Activitat gratuïta

 


CONFERÈNCIA
L’ARBRE DE TOTES LES FRUITES

La narració oral tradicional és com l’arbre de totes les fuites, que ni els animals ni les persones podien abastar. És el narrador, amb la seva màgia particular, qui treballa en cada conte com a mediador entre els animals, el lloc dels esperits, els humans i el món present.

Adults / Castellà
DIVENDRES 23
Hora: 19.30h
CENTRE D’INTERÈS EN LA NARRACIÓ ORAL BIBLIOTECA VILA DE GRÀCIA
Activitat gratuïta

 


OMUMBO ROMBOMBA
Alexánder Hernández (Veneçuela),
Flutercussió: Francisco Montañez i Isabel Serra

Aquests contes i cançons provenen de la tradició oral dels pobles que els van inspirar a l’Àfrica i a Amèrica. I és que en aquells temps, quan els animals parlaven, ho feien en ambdós mons i en moltes llengües. També els arbres meravellosos, carregats amb totes les fruites, podien trobar-se a l’Amazones o enmig del Camerun.

Adults / Castellà
DISSABTE 24
Hora: 20.30h
HARLEM JAZZ CLUB
Entrada: 7€