MATIAS TARRAGA1Va néixer als versos i als contes –passejant el seu barret pels bars i les places–, mentre es barallava amb els estudis de Geografia i Història en un combat del tot desigual. Després van arribar Destino Keltia Teatro, el Teatro Universitario, Teatro Cero, Alfar, La Musaraña… i, alhora, els cursos i recursos que li van anar construint un ofici i despertant un neguit, la recerca del joglar: contista, músic, versista i romancer…

 


AD LITTERA LATERIS

És un espectacle en què, com el seu nom indica, un es troba al costat de les lletres en franca companyia i indestructible camaraderia; també, però, fora de perill de les trepitjades, fent anar els designis literaris com l’astut conseller que convenç el rei que el millor per guanyar la guerra és que es casi amb la seva filla.

Adults / Castellà
DIVENDRES 23
Hora: 20.00 h
SALA PEPITA CASANELLA (CC CASA DEL RELLOTGE)
Entrada: 2,30€

 


TALLER DE JOGLARIA: ELS RITMES DE L’OFICI

Un joglar pot contar contes, cantar cançons, recitar poesia, empassar-se espases… però el que el defineix com a joglar és el ritme creatiu en el qual ens endinsa. Aquí aprendrem qui són els joglars i jugarem amb el nostre propi llenguatge per tal de despertar el joglar com a actor, com a creador i receptor del joc del seu ofici.

Dirigit a narradors/es / Castellà
DISSABTE 24
Hora: d’11.00 h a 13.00 h
BIBLIOTECA DE SANT ANTONI
Activitat gratuïta

És convenient inscriure’s; truqueu abans a la Biblioteca

 


JUGLAR X JUGLAR

Proposem un joc, un recorregut al compàs de l’ofici joglaresc. A través de l’experiència lúdica del ritme (vers, música, gest) coneixerem la veu dels poetes. Contes, romanços i cants de la mà del joglar, en un espectacle per a tota mena d’oïda i condició, ja que està pensat per entregar-se a l’emoció i compartir una àgora amb bon humor i tot el temps del món.

Familiar / Castellà
DISSABTE 24
Hora: 18.00 h
CENTRE CÍVIC TORRE LLOBETA
Activitat gratuïta