itziar-rekalde-11Va començar a transitar pels camins de la narració i els contes el segle passat, per la dècada dels noranta, alimentant-se d’històries teixides i macerades en els temps passats que altres han recollit i transmès. També s’ha nodrit d’històries del temps present, on ara vivim, imaginem i somiem. Aquest pòsit és el que li ha permès crear i recrear les seves pròpies històries, que corren pel seu sistema circulatori i, quan li omplen el cor, vessen en paraules. Escolta a qui li vol explicar i explica a qui la vol escoltar, recorrent un món en el qual tot és possible encara que no sigui cert.

 

 


SI TE LO CUENTO TE VAS A ENTERAR

Format per històries que intenten donar un sentit a tot el que ens envolta i fer-nos estar amatents a tot allò que només podrem descobrir si ens endinsem en el fascinant món de la imaginació.

Infantil / Castellà
DIJOUS 22
Hora: 18.00 h
BIBLIOTECA FRANCESCA BONNEMAISON
Activitat gratuïta

 


QUÉ NO HARÍA YO PARA QUE ME QUISIERAS

Com si es tractés de cavallers amb les seves armadures, els protagonistes d’aquestes històries estan disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir que els estimin. Segur que això li passa a tothom! O no?

Adults / Castellà
DIVENDRES 23
Hora: 19.30 h
CENTRE CÍVIC URGELL
Activitat gratuïta