ANA CRistina HerrerosVa néixer a León i va arribar a la narració oral a través de l’elaboració d’una tesi sobre la literatura de tradició oral. Però no es va quedar en l’estudi, sinó que va prendre la paraula i va començar a narrar ella mateixa. D’això fa més de vint anys. I de la paraula va passar a l’escriptura, de manera que ha publicat nombrosos llibres i ha estat traduïda i guardonada en diverses ocasions.

 

 

 

 


CUENTOS DEL MEDITERRÁNEO

Contes que fan olor de sal, contes que fan gust d’ametlles i de taronges, contes que sonen a platja, en què segur que pots veure i tocar una sirena. Contes d’aquest mar que ens uneix i ens separa: el mar enmig de les terres, el Mediterrani.

Infantil +3/ Castellà
DIMECRES 21
Hora: 17.30 h
BIBLIOTECA JOSEP SOLER VIDAL (GAVÀ)
Activitat gratuïta

 


CONFERÈNCIA
VIDA I OBRA DEL CONTE TRADICIONAL

Gràcies a la capacitat que tenia el relat de congregar a les persones al voltant de qui contava, homes i dones es van anar organitzant en comunitats d’individus. Diuen que es van reunir per sentir contes i, després, per caçar. I així va ser com l’home –pitjor preparat que altres espècies per sobreviure–, es va perpetuar sobre la terra i va seguir contant… per viure.

Adults / Català
DIMECRES 21
Hora: 19.30 h
CENTRE D’INTERÈS EN LA NARRACIÓ ORAL BIBLIOTECA VILA DE GRÀCIA
Activitat gratuïta