FERRAN MARTINFa 21 anys que es dedica professionalment a la narració oral de contes. Ha narrat per a tot tipus de públic en festivals de narració, teatres, fires, mercats, biblioteques, escoles, universitats, hospitals, vaixells i mil i un indrets quotidians i exòtics de l’Estat espanyol, Andorra, el sud de França i Nicaragua. Ha coordinat espais de narració i ha impartit cursos, xerrades i conferències sobre la narració i el fet de narrar.

 


ANIMA’T ANIMAL!

Què passa quan una manyopla cau de la butxaca d’un llenyataire enmig del bosc? A partir d’un conte que inclou altres contes, sentirem, des de fora, un grapat d’històries dins d’una manyopla, plena de bèsties, en un bosc. Contes antics que situen els animals com a protagonistes.

Infantil / Català
DIJOUS 22 D’OCTUBRE
Hora: 18.00h
BIBLIOTECA DE MONTBAU-ALBERT PÉREZ BARÓ
Activitat gratuïta

 


QUAN ELS CONTES SÓN MÚSICA

Quina és la música més dolça que existeix? Un narrador d’històries, un conte amb més contes a dins, un bon grapat de sons i sorolls, i tot plegat fent una passejada pel museu on coneixerem històries d’arreu del món que ens ajudaran a cercar una resposta per a aquesta difícil pregunta.

Adults / Català
DIVENDRES 23 D’OCTUBRE
Hora: 19.00h
MUSEU DE LA MÚSICA (Auditori)
Entrada al Museu: gratuïta
Entrada a l’espectacle: 2,50€
Aforament limitat