Arran de l’èxit de l’anterior edició, la Marató de Contes Infantil “La Paraula Trobada” torna. Aquest cop amb la participació de Cuentos al Son, Ivet Vilar, Mariana Santana, Gogaritxi i Txitxinabo, Alejandro Jorge Lento i, com a convidats especials, Vivim del Cuentu i els seus Contes Desexplicats.

 


LA PARAULA TROBADA- GOGARITXIGogaritxi 

Sóc  Gogaritxi i vinc del planeta Jupiturno. Em dedico a viatjar per tot el planeta Terra amb Vindicontes, contes per reivindicar la vida. Les rondalles i contes que conec són petits regals orals que les meves germanes alienígenes, els gnoms, les elfas i les meves àviesles bruixes m’han anat transmetent al llarg dels temps. També porto un barret màgic pleeeee de contes meravellosos per combatre el sexisme i el racisme, per denunciar les violències de gènere i reivindicar els drets humans, sobretot els drets de les nenes i dones doblement vulnerats”

 

Txitxinabo

Jo sóc  Txitxinabo , vinc també d’un planeta llunyà però mai m’acordo si és de Plutoni o de Ganimart… Viatjo d’una galàxia a una altra amb la meva nau atrotinada recollint tot tipus d’històries i contes. Un dia que Gogaritxi cap a autoestop enmig de l’espai la vaig recollir amb la meva sorollosa nau. Aviat ens vam adonar que els dos teníem la mateixa passió per explicar… Contes de tot el món, contes no sexistes i fascinants, relats fantàstics, rondalles amb personatges excepcionals, contes per la igualtat i la diversitat”.

 


Ivet VillarLA PARAULA TROBADA- IVET

LA VELLA QUE VIVIA DINS UNS SETRILL

Encara que no us ho cregueu hi havia una vegada una vella que vivia en un setrill. A la vella no li agradava gens viure-hi però amb l’ajuda d’una fada tot canvia.

 

 

 

 


De moment fantàstics

_MG_2571_2

De moment fantàstics neix del desig de fer arribar a infants i adults el món màgic dels contes i la música.Provenint de diferents disciplines artístiques, els membres del grup es coneixen treballant amb infants i decideixen començar un projecte junts. Aquest projecte els portarà a crear espectacles familiars que incorporen contes de tota la vida i contes propis, i on aquests contes s’enllacen i s’acompanyen amb la música en directe d’una viola i una guitarra. De moment fantàstics ha actuat en nombroses sales i escoles de Catalunya, com la sala Imagina’t de l’Hospitalet de Llobregat o l’ateneu L’Aliança de Lliçà d’Amunt. També ha realitzat actuacions a l’aire lliure, a la plaça Perpinyà de Granollers dins el programa de festa major entre d’altres. De moment fantàstics està format per Joaquim Fargas, Ramon Buira i Maria Amorós.

 

 


11230029_933523170054461_364318804988882283_nMar González Novell

Narradora y mediadora de lectura. Fa ja molts anys, en una sessió de narració, va escoltar un conte que la va impactar amb tanta intensitat que des d’aquell moment s’ha dedicat a compartir les histories i emocions arreu amb persones de totes les edats i condicionas. Ha explicat contes a escoles, instituts, patis i jardins i fins hi tot al balcó d’un ajuntament.

Ha contat a molts punts de la geografía espanyola i ha participat en festivals nacionals i internacionals (Tenerife, Argentina…)

Infantil / Català i castellà
Hora: d’11.00 h a 13.00 h
BIBLIOTECA FRANCESCA BONNEMAISON
Activitat gratuïta