Bety Alemany, Eli Puentes, Julia Pérez, Compa   ñía La Sal, Judith Navarro, Rosa Pinyol i Virginia Coquillat.

Beti Alemany

És llicenciada en biología i Postgraduada en foment de laIMG-20140918-WA0000 lectura. Teatrera gràcies als Lluïsos de Gràcia i a l’Institut del Teatre. Cantaire, mare. Escriptora gràcies a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i guanyadora del XVIIè Premi de Conte Infantil Hospital Sant Joan de Déu. Cofundadora de l’associació cultural l’Obrador d’Històries i la compañía de teatre científic Teatre de la Incertesa. Col·laboradora de Tantàgora Serveis Culturals i de l’Editorial Castellnou.

 

Cia La SAL

Mod_vidreres

Des de la terra dels volcans la Cia La SAL us porta Contes refinats, melodies refilades i tallers delicats per compartir.

 

 

 

 

RPINYOL_XC

Rosa Pinyol

Atrapada pels contes i pel delit d’explicar-los; un art, un ofici que un cop l’has provat ja no te’n pots estar… M’engresca fer viure els contes, donar vida a personatges i éssers inanimats, a històries reals o fantàstiques, populars o àuliques, d’aquí o d’arreu… I opto pel conte tradicional, aquest patrimoni intangible, universal i sense data de caducitat, que ens emociona i ens fa sentir vius.

 

 

Virginia Coquillat FerrándezDSC_8013re

Desde que me subí a un escenario por primera vez hace más de 15 años, siempre he estado vinculada a lo escénico, como actriz, clown, cantante… Y desde hace dos años, como narradora de historias en el grupo de narración oral “Las Lindas”. Mensualmente organizamos y dinamizamos el espcio “Tu contes” en el centro cívico de Torrellobeta.

 

 

 

 

Judith_narración

Judith Navarro

Narradora, diplomada en mim corporal i teatre físic, llicenciada en dret i mare d’una nena que reclama diàriament tants contes com personatges… La narració va arribar un dia, fa temps; res no és casual. I va decidir quedar-s’hi. El cos semblava mut; només ho semblava. Ell sempre hi és, i va decidir parlar. Des de llavors paraula i presència, silenci i gest, es trenen per explicar històries a adults o infants, en espais previstos o impensats.