CUENTOS MUTANTES Y METAMÓRFICOS

Rubén Martínez Santana (Veneçuela – Catalunya)

Són contes que, per amor o per una praxis científica dolenta, han canviat, mutat, fins a convertir-se en un altra cosa (encara sense classificació). Hi ha poques certeses sobre el que pot succeir en aquest espectacle, però de ben segur que no hi mancarà la sorpresa.

Jove / Castellà
Hora: 11.00h

TEATRE DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

Sessió Escolar

AMERICANTOS Y LATICUENTOS

Rubén Martínez Santana (Veneçuela – Catalunya)

Ana Maria Machado, José Martí, Maria Elena Walsh, Aquiles Nazoa… La literatura dirigida als nens i nenes a l’Amèrica Llatina és tan, tan rica que fer una antologia resulta molt difícil. No obstant això, guiat pels criteris del cor i de la pròpia infantesa, Rubén Martínez Santana recull en aquest espectacle alguns dels millors contes i cançons infantils que des de fa generacions s’expliquen, canten i llegeixen en aquelles terres. I veurem que, encara que algunes paraules resultin graciosament estranyes, ser un/a nen/a és el mateix aquí, allà i a la Xina!

Infantil / Castellà
Hora: 18.00h

CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL

Activitat gratuïta

VIAJE POR EL MUNDO EN SIETE CUENTOS

Monika Klose (Alemanya – Catalunya)

Els contes tradicionals tenen el gust de la cultura on neixen, però al mateix temps ens parlen de temes universals com els desitjos, la curiositat, la mort i l’amor.

Adults / Castellà
Hora: 19.30h

BIBLIOTECA POBLE SEC

Activitat gratuïta

EL VENDEDOR DE SUEÑOS

José Manuel Garzón (València – Catalunya)

És un espectacle on es reivindica el dret a somiar, a creure que l’impossible esdevé possible i que mai no ens podem donar per vençuts. És un cant a la utopia i al valor de la fantasia per nodrir els cors i convertir-nos en millors éssers humans.

Adults / Castellà
Hora: 19.00h

CENTRE CULTURAL TON I GUIDA
Activitat gratuïta

 

TU CONTES

Conduït pel grup Las Lindas (Catalunya)

Espai de trobada obert a tothom, tant per a qui vingui a contar contes com per a qui vingui només a escoltar-los. Poden ser contes llargs, curts, amb música o sense, per a petits, joves, adults, gent gran… per a tothom! El segon divendres de cada mes a les 19.00h al C.C.Torre Llobeta ens trobaràs. Només hi faltes tu!

Adults / Català i castellà
Hora: 20.00h

CENTRE CÍVIC TORRE LLOBETA
Activitat gratuïta

Xerrada- Taller

EINES INFORMÀTIQUES PER A LA GESTIÓ DEL TREBALL DEL CONTACONTES

Albert Marqués (Catalunya)

Un dels principals maldecaps de qualsevol contacontes que comenci (i que continuï) amb  l’ofici és el “fosc i complicadíssim” tema dels comptes. Hisenda, autònoms, epígrafs, promoció a internet, etc. Albert Marquès compartirà generosament els seus coneixements al respecte. Per fi! Llum al final del túnel!

Dirigit a narradors/es / Català
Hora: 19.00h

BIBLIOTECA DE SANT ANTONI
Activitat gratuïta

Cal trucar abans a la Biblioteca per inscriure’s.

 

Conferència
NARRACIÓ ORAL I ADOLESCÈNCIA: UNA EXPERIÈNCIA EDUCATIVA

Alicia Molina (Catalunya)

Incorporar els contes al currículum d’ESO i a l’ensenyament postobligatori com a vehicle de comunicació, d’autoconeixement, d’aprenentatge, de compartir amb l’altr@… a partir de propostes realitzades a l’aula.

Adults / Català
Hora: 19.30h

CENTRE D’INTERÈS EN LA NARRACIÓ ORAL

BIBLIOTECA VILA DE GRÀCIA

Activitat gratuïta

 

A FLOR DE PIEL

Isabela Méndez (Veneçuela – Catalunya)

Jo poso els contes en flor, vosaltres m’ajudareu a esfullar-los. Sabrem si l’estima o no l’estima, per què hi ha tantes bombolles a la peixera, què és el que passa quan engabiem un petó i què li va passar al vèrtex del triangle.

Adults / Castellà
Hora: 20.00h

SALA PEPITA CASANELLA (C. C. Casa del Rellotge)
Entrada: 2,30€

 

A QUIEN CORRESPONDA

José Manuel Garzón (València)

 Històries des de les quals faig reflexions sobre les coses que em preocupen, sobretot sobre la falta de confiança que tenim a mostrar-nos tal com som. Parlo sobre la manca de comunicació entre aquells a qui estimem.

Adults / Castellà

Hora: 22.00h

ATENEU DE NOU BARRIS
Entrada Gratuïta