EL PETIT PRÍNCEP
Assumpta Mercader ( Catalunya)

El Petit Príncep explica que cal netejar els volcans i arrencar els baobabs, sabeu per què? També ha demanat que li dibuixin un xai, en voleu conèixer la història? I la flor? què fa tot el dia sola? I la guineu? Què vol dir amb això de “domesticar”? Junts resoldrem aquestes qüestions i parlarem d’aquest famós llibre, de l’amistat i de les coses que són realment importants.”

Infantil i Familiar / Català

Hora: 17.30h

CENTRE CÍVIC LA SEDETA
Activitat gratuïta

 

GRANOTES, GRIPAUS I ALTRES TRIFULGUES
Cesc Serrat (Catalunya)

D’un majestuós conjunt de cistelles ben disposades, en un fons de color que les emmarca, van sorgint diferents històries de granotes i gripaus, conills i serps, gats i gossos, pagesos i pageses, cabretes i llops, comtes i princeses.

Infantil / Castellà

Hora: 17.30h

BIBLIOTECA JOSEP SOLER VILAR (GAVÀ)
Activitat gratuïta

 

HISTÒRIES PRINCIPESQUES
Sandra Rossi (Argentina – Catalunya)

Aquestes històries estan farcides de prínceps, princeses, dracs i cavallers… Però et diré una cosa a cau d’orella, xiiit: cadascun d’aquests personatges amaga ben amagat un gran secret. Els descobrim tots plegats?

Infantil / Català

Hora: 18.00h

BIBLIOTECA SANT MARTI
Activitat gratuïta

 

 

EL HOMBRECITO VERDE

José Manuel Garzón (País Valencià- Catalunya)

És un recorregut per la literatura infantil, amb contes, jocs i cançons que potencien la imaginació i la sensibilitat dels més petits. En aquestes histories es tracten temes tan propers com la solidaritat, la tolerància i l’acceptació de l’altre. Un espectacle participatiu, educatiu i amè on caben tots els somriures, els dels pares i els dels infants.

Infantil / Castellà

Hora: 18.00h

BIBLIOTECA SAGRADA FAMÍLIA
Activitat gratuïta

 

——————
Conferència
L ́’ART DE GUANYAR-SE LA VIDA EXPLICANT CONTES

Joan Boher  (Catalunya)

Explicar contes és un art, i guanyar-se la vida explicant contes també ho és. A partir del moment en què una persona decideix dedicar-se a la narració oral ha de prendre tota mena de decisions més enllà de l’àmbit artístic que determinarà si realment el seu projecte pot seguir endavant.

Adults / Català

Hora: 19.30h

CENTRE D’INTERÈS EN LA NARRACIÓ ORAL

BIBLIOTECA VILA DE GRÀCIA

Activitat gratuïta

 

 

 

LA AMISTAD MÁS PURA

Joseluis Mellado C. (Xile- Catalunya)

Espectacle dedicat a tots aquells que no riuen amb res, al gras i al prim, a l’alt i al baix, als qui guanyen i als qui perden, als qui tenen alguna cosa per compartir i a dir. Els personatges són divinament divertits i colpidors. I si a algú se li acut dir que no li ha passat res del que veurà en aquest show de les paraules… senzillament, menteix.

Adults / Castellà

Hora: 19.30h

BIBLIOTECA DE POBLE NOU
Activitat gratuïta

 

 

ESTOY QUE TE LO CUENTO

William “Willo” Arunategui (Colòmbia – Catalunya)

Genís Lleopard, guitarra (Catalunya)

Històries sobre trobades d’éssers especials i originals, entre amors, situacions i relacions sense temps ni distàncies, absurds i sorprenents, tendres, cruels i volàtils. Tota una selecció de contes que viatgen d’un a l’altre continent, que s’enganxen a la pell de qui els escolta, deixant-los sense alè, sacsejant-los els sentits.

Adults / Castellà

Hora: 20.00h

CASA AMÈRICA CATALUNYA
Activitat gratuïta

 NUEVAS VOCES

Cristina Serrat (Catalunya), Ainara Bilbao (País Basc)

Dues narradores que brollen amb força dins del marc de la narració oral a Catalunya es reuneixen per tal de fer sentir les seves noves històries, les seves noves formes d’omplir l’escenari i, al cap i a la fi, les seves noves veus.

 Adults / Castellà

Hora: 20.00h

ÀTIC 22 – TEATRE TANTARANTANA

Entrada: 6€