CONTES DE PERQUÈ, PER QUÈ?
William “Willo” Arunategui (Colòmbia- Catalunya)

Una sessió de contes on la paraula ens porta a descobrir el perquè dels perquès de les coses. Del perquè del dia i la nit? Del perquè de les corbes dels rius? Del perquè la tortuga té la seva closca a trossos? Contes cantats, mimats i parlats. Així que preparem-nos per confabular bombolles de somnis i somriures

 Infantil / Castellà
Hora: 17:30h
BIBLIOTECA JOSEP SOLER VIDAL (GAVÀ)
Activitat gratuïta

PARAÍSO PARA UNO
Joseluis Mellado (Catalunya – Xile)

Què és el més important en aquesta vida? Ser sempre el guanyador de tot i sortir-nos-en sempre amb la nostra? Tenim alguna garantia d’on anirem a parar quan abandonem aquesta vall, alguna cosa que ens garanteixi que serem ben rebuts…? Si vostè encara no ha vist la llum… miri aquest espectacle!

Adults / Castellà
Hora: 19.30h

CENTRE CÍVIC URGELL
Activitat gratuïta

 EL GUARDIÀ DEL FAR
Paco Asensio (Catalunya)

 A la meva esquena la terra, al meu davant el mar. I així sigui.

Diu la llegenda que a la porta d’una torre alta i ferma, l’home vigilant d’horitzons ha vist passar tantes històries per davant… Les onades li porten allò que pertany al mar, petxines, sirenes, pirates, princeses i monstres marins.

Infantil / Català i castellà

Hora: 18.00h

BIBLIOTECA FRANCESC CANDEL
Activitat gratuïta

ENCAIXACONTES: SOMNIS DE CARTRÓ
Grupo Encantacontes (Catalunya)

Heus aquí una vegada la caixa més meravellosa que mai no us hagueu pogut imaginar. Feta de llum d’estrelles, pols de lluna i plena de formes i colors. Una caixa per jugar,  amagar-s’hi, viatjar, arraulir-s’hi o fins i tot on entrar-hi per convertir-se en tot allò que ens vulguem imaginar. Un, dos, tres, i… ENCAIXA’T!

Infantil / Català i castellà
Hora: 18.00h

BIBLIOTECA NOU BARRIS
Activitat gratuïta

 CUENTOS DE ANIMALEJOS
Isabela Méndez (Veneçuela – Catalunya)

 Hi ha potes que són llanudes,  potes molt cridaneres i potes que quan avancen, ho fan sense fer soroll. Però el més important i que encara no he dit: és que les potes sempre van enganxades a algun bitxo. De bèsties i de bitxets et parlaré en aquesta sessió, només necessito les teves ganes i la teva atenció.

Infantil / Català i castellà
Hora: 18.00h

BIBLIOTECA CAMP DE L’ARPA
Activitat gratuïta

NARRÍN NARRAN
Conduït pel grup Narrín Narran (Catalunya)

El grup de narradores Narrín Narran ofereix una vegada més una jam de contes contats. Es tracta d’un espai obert i ja consolidat on a més de narrar elles mateixes, conviden a contar un conte a les persones del públic que així ho desitgin igual que fan el tercer dimecres de cada mes al Casal de Barri Antoni Miró.

Adults / Català i castellà
Hora: 19.00h

ESPAI ANTONI MIRÓ PIRES
Activitat gratuïta

Conferència

LA IRRESISTIBLE PRESÈNCIA DE LA VIDA EN LA NARRACIÓ
José manuel Garzón (València – Catalunya)

Com a narradors, què volem dir, des d’on, com i per què? No ens hem de conformar amb una bona història i la necessitat d’explicar-la. També necessitem trobar el nostre eco interior. Ser sensible significa que el narrador està en contacte amb tot el seu cos en tot moment; pensament, emoció i cos han d’estar en perfecta harmonia per tal que en allò que contem hi hagi la irresistible presència de la vida.

Adults / Castellà
Hora: 19.30h

CENTRE D’INTERÈS EN LA NARRACIÓ ORAL
BIBLIOTECA VILA DE GRÀCIA


Activitat gratuïta

HISTÒRIES D’AMOR INSOMNE
Josep Lluís Gallardo (Catalunya)
Paco Peñaranda, música i acompanyament

L’amor, igual que la mort, és un seguit de circumstàncies controvertides, incontrolables, lúcides i insospitades… un veritable misteri que ens aboca a la inòpia més tremenda, al desgavell més ultrat o a la passió més serena, segons bufi el vent, és clar.

Adults / Català

Hora: 19.00h

BIBLIOTECA GÒTIC-ANDREU NIN
Activitat gratuïta

MUJERES Y RESPUESTAS
Rubén Martínez Santana  (Veneçuela – Catalunya)

Tres llegendes antigues en què tres dones han d’enfrontar-se a les preguntes que moltes dones es fan cada dia en l’actualitat. L’amor, la mort, la fidelitat, el deure… sovint ens plantegen difícils enigmes.

Adults / Català i castellà
Hora: 20.30h

BAR PLA DE LA CALMA (Cardedeu)
Entrada: 5€ (consumició inclosa)