LA PARAULA TROBADA

Diversos Narradors/es

Un cop cada dos anys es fa aquesta marató de contes per a nens i nenes, amb la participació de contacontes que s’han format en els tallers “Atrapa la Paraula” de Biblioteques de Barcelona: Betty Alemany, Elisabeth Puentes, Judith Navarro, Julia Pérez, Miquel Bes, Montse Guix, Rosa Pinyol i Virginia Coquillat.

Infantil / Català i castellà
Hora: 11.00h a 13.00h

BIBLIOTECA FRANCESCA BONNEMAISON
Activitat gratuïta

Xerrada- Taller

EINES INFORMÀTIQUES PER A LA GESTIÓ DEL TREBALL DEL CONTACONTES
Albert Marqués (Catalunya)

Un dels principals maldecaps de qualsevol contacontes que comenci (i que continuï) amb l’ofici és el “fosc i complicadíssim” tema dels comptes. Hisenda, autònoms, epígrafs, promoció a internet, etc. Albert Marqués compartirà generosament els seus coneixements al respecte. Per fi! Llum al final del túnel!

Dirigit a narradors/es / Català
Hora: 11.00h

BIBLIOTECA DE SANT ANTONI
Activitat gratuïta

Cal trucar abans a la Biblioteca per inscriure’s.

 

CONTEM CONTANT CONTES
Grup Vadecontes

VadeContes és un col·lectiu de rondallaires de l’ull viu. Ens presentaran contes populars catalans adaptats per ells mateixos, com el drac de Banyoles, la flor romanial, el gall de les botes grogues i el peix Nicolau.

Infantil / Català
Hora: 12.00h

CENTRE CÍVIC EL SORTIDOR
Activitat gratuïta

TROBADA DE NARRADORS I NARRADORES ORALS:

PERSPECTIVA DE LA NARRACIÓ ORAL A BARCELONA I CATALUNYA

Estan convidats a compartir idees i reflexions sobre aquest tema, tots i totes, els i les contacontes del nostre país. Serà una bona oportunitat per conèixer de prop el que fan i pensen els companys i companyes de professió en aquest temps que vivim. I fer una ullada cap al futur.

Adults / Català i castellà
Hora: 16.00h

CENTRE CÍVIC PATI LLIMONA
Activitat gratuïta

 

CONTES DE WOODY ALLEN
David Planas, de Vadecontes (Catalunya)

Absurds, càustics, delirantment lògics. Una tria feta per garantir una hora de bon humor de la mà de David Planas i la ploma d’un mestre: Woody Allen. Si t’agraden les seves pel·lícules, t’agradaran els seus contes.

Adults / Català
Hora: 18.30h

BIBLIOTECA SAGRADA FAMÍLIA
Activitat gratuïta

CUENTAE LINGUAE

Aquest any farem una excepció. Sempre dediquem aquest espai a escoltar contes en diferents llengües (japonès, alemany, euskera, italià, francès, portuguès, sabir…) Ara, els toca el torn a les diferents varietats geogràfiques del territori lingüístic de la llengua catalana així com als diferents accents en veus d’altres països o comunitats.

Adults / Varietats geogràfiques i accents del català!

Hora: 19.00h

CENTRE CÍVIC PATI LLIMONA
Activitat gratuïta

 

EL DIT A LA LLAGA
Jordina Biosca (Catalunya)

Històries d’aquelles que parlen del govern, de la sogra i de l’amant del pare… De vaques sagrades i d’aristòcrates comunistes, de generals molt monos i de vells amb escopetes a l’espatlla…  Successos tan inesperats que al capdavall resulten tan o més lògics que allò que suposadament haurien d’haver estat…

Adults / Català
Hora: 20.30h

HARLEM JAZZ CLUB

Entrada: 6 €

 

SOPEM?
Laura Rodríguez (Catalunya)

La Pili Sabroso no és cuinera, però sap fer uns entrants fantàstics; no és historiadora, però se sap de memòria la història de la vichyssoise; és soltera, però coneix plats afrodisíacs. En fi! Un pou de sorpreses de la mà de Laura Rodríguez i Pili Sabroso.

Adults / Català i castellà
Hora: 18.00h

ALMAZEN
Taquilla: 10€ / Socis i Atrápalo: 8€

Entrades anticipades: 6€

VARIACIONES

Rubén Martínez Santana, narrador (Veneçuela – Catalunya)

Borja Riquelme, piano (Andalusia – Catalunya)

Contes, històries i cançons a partir d’alguns temes del repertori pianístic universal, del període Barroc a l’Impressionisme. Clara Schumann, Bach, Brahms, Fanny Mendelssohn són intervinguts per generar noves peces… Espectacle en què Rubén Martínez Santana celebra 30 anys contant contes (1984-2014)

Adults / Castellà
Hora: 18.00h

MUSEU DE LA MÚSICA
 L’Auditori
Entrada al Museu: gratuïta

Entrada a l’espectacle: 2€
Aforament limitat

 

Exposició – MUNT D’ILUSTRACIONS
Diversos/es autors/es

Un grup d’il·lustradors/es estarà caçant imatges a les diferents activitats programades. Captaran els detalls de cada sessió, de cada conte contat… Les seves il·lustracions s’aniran afegint a l’exposició dia a dia i segons com vagin arribant. Cada dia, Munt d’Il·lustracions presentarà obres noves. La nit de la Cloenda del Festival, l’exposició estarà acabada i la podrem inaugurar!

Activitat gratuïta

 

CLOENDA DEL FESTIVAL

Diversos Narradors

Per acomiadar aquesta edició del Festival, uns quants dels contacontes que l’han fet possible es reuneixen i tornen a contar, amb l’alegria de la trobada i la certesa que es tornaran a veure molt aviat. És una ocasió perfecta per gaudir d’una sessió única i irrepetible, amb alguns dels millors narradors del país.

Adults / Català i castellà
Hora: 22.30h

CENTRE CÍVIC PATI LLIMONA
Taquilla Inversa (a la sortida col·labora amb l’import que creguis convenient)

Aforament limitat