Des de 1994 explica contes a infants, adolescents i adults. Ha participat en esdeveniments i festivals de narració oral d’arreu: Mèxic DF, Buenos Aires, Portugal… de més a prop: Cadis, Sevilla, Granada, Elorrio (País Basc), Guadalajara, Alcalá de Henares, Xelva (País Valencià), Jaén, Salamanca, Osca, Pamplona, Gran Canaria, Tenerife, La Palma, Eivissa, Zamora… i d’encara més a prop: xarxa de biblioteques de Barcelona i Tarragona, centres cívics i culturals, places, universitats, teatres, hospitals, escoles i bars… d’arreu de Catalunya.

Realitza també laboratoris de lectura: activitats d’animació a la lectura i creativitat per a infants, en què genera espais d’experimentació al voltant del llibre-àlbum infantil.

 

DIJOUS 19

 

DES DE DINS

Noemí Caballer (Catalunya)

La Noemí ens sorprèn amb contes i xafarderies d’àvies i veïnes, històries plenes d’un surrealisme quotidià. Històries de festa major, de l’emigració a les Amèriques, del mandongo, de la quotidianitat de la gent de muntanya i de les peripècies de personatges entranyables.

Adults / Català
Hora: 19.30 h
CENTRE CÍVIC VIL·LA FLORIDA
Activitat gratuïta

 

DIVENDRES 20

 

MONSTRES MONSTRUOSOS

Noemí Caballer (Catalunya)

Sabeu quina pinta ha de fer un monstre? Voleu buscar maneres de no tenir-los por? Descobrirem en Max del conte “Allà on viuen els monstres”, el monstre a qui ningú fa cas, el monstre que viu sota el nostre llit i sabrem què passa quan neix un monstre.

Infantil / Català
Hora: 18.00 h
BIBLIOTECA RAMÓN D’ALÒS-MONER
Activitat gratuïta