Felícia és llicenciada en Biblioteconomia i doctoranda en Ciències de la Informació a la Universitat Federal de Santa Catarina, Florianòpolis, Brasil. Treballa com a contacontes i com a formadora de contadors de contes al Brasil i a Espanya.

Va guanyar el Premi Funarte de Circulación Literaria, amb el projecte “Historias do Arco de Velha”, que va tenir com a objectiu el desenvolupament de tallers de formació per a educadores i la representació d’espectacles de narració oral en ciutats brasileres amb un baix índex de desenvolupament humà (IDH).

És col·laboradora voluntària de la Biblioteca Comunitària, Barca de los Libros, a Florianòpolis i membre de la Red Internacional de Cuentacuentos.

 

DISSABTE 21

 

LA PARAULA TROBADA

Marató de Contes Infantils

Torna la Marató de Contes Infantils «La Paraula Trobada», aquest cop amb la participació d’Esther Burgo (Catalunya), Felicia Fleck (Brasil), Cecilia Bellorín (Veneçuela), Judit Navarro (Catalunya)…

Infantil +4 / Català i castellà
Hora: d’11.00h a 13.00 h
BIBLIOTECA FRANCESCA BONNEMAISON
Activitat gratuïta. El Banc d’Aliments recollirà a l’entrada la vostra amable contribució: un o diversos paquets d’aliments. Gràcies!

 

DISSABTE 21

 

CUENTAE LINGUAE

És el nostre encontre anual amb els contes «en versió original». Adelaide Mancuso (italià), Ainara Bilbao (euskera), Felicia Fleck (portuguès de Brasil), Mónika Klose (alemany)… Vine a sorprendre’t del que ets capaç d’entendre!

Adults / Diversos idiomes
Hora: 19.00 h
CENTRE CÍVIC PATI LLIMONA
Activitat gratuïta

 

DIVENDRES 20

 

Conferència EXPLICAR HISTÒRIES A LA BIBLIOTECA: EXPERIÈNCIES DELS CONTACONTES A SANTA CATARINA (BRASIL) I BARCELONA

Felicia Fleck (Brasil)

En aquesta conferència proposo una conversa entre les experiències dels contacontes professionals de Santa Catarina i de Barcelona sobre les seves experiència d’actuació a les biblioteques públiques, a partir dels seus relats i percepcions.

Adults / Català i castellà
Hora: 19.00 h
CENTRE D’INTERÈS EN LA NARRACIÓ ORAL. BIBLIOTECA VILA DE GRÀCIA
Activitat gratuïta