Aquest cubà parauler es dedica a contar contes des de 1994 i ha actuat i realitzat xerrades, cursos, tallers i conferències en més de quinze països d’Amèrica Llatina, Europa i Àfrica. En té prou amb la veu i el gest per dibuixar i crear un instant en què tot és possible, en què tot és veritat. Aquest narrador juga amb la música de les paraules i escriu versos per a nens. El seu treball més recent “Canciones y Palabras” (un llibre-cd) ha estat nominat com millor àlbum infantil als Grammy Llatins.

 

DIMARTS 17

 

LOS VIAJES DEL ESPANTAPÁJAROS

Aldo Méndez (Cuba)

Inspirat en un text d’Antonio Orlando Rodríguez, aquest espectacle s’endinsa en el valor de l’amistat. Un nen, un riu, casa seva, la seva àvia i la capacitat de l’ésser humà de veure-hi amb els ulls del cor. Contes i poemes propis i històries populars en versions molt personals.

Infantil / Castellà
Hora: 17.30 h
CENTRE CÍVIC FONT DE LA GUATLLA
Activitat gratuïta

 

DIMECRES 18

 

LAS COSAS EN SU SITIO

Aldo Méndez (Cuba)

Una mirada a algunes de les primeres històries que van anar arribant a la meva vida de contacontes, un intent de reexplicar i recrear la veu pròpia en les veus dels altres i de posar l’accent en el que veritablement importa: la memòria col·lectiva.

Adults / Castellà
Hora: 19.00 h
BIBLIOTECA GÒTIC-ANDREU NIN
Activitat gratuïta