Porta 15 anys d’ofici. Ha estat directora del taller de teatre de la Universitat de Salamanca, professora del taller de contes al Museu Etnogràfic de Zamora, ponent en tallers de formació de narració oral per al Centro de Formación del Profesorado e Innovación Educativa (CFIE), narradora al Museu d’Art Contemporani (MUSAC) dirigit per la Fundación Siglo para las Artes de Castilla i León, narradora del Programa Cultural Ventanas Escénicas de Valladolid, seleccionada dos anys consecutius a la Fira Internacional de Teatre de Ciudad Rodrigo, narradora habitual a les biblioteques municipals de Castella i Lleó, Galícia, Madrid, Aragó, Castella-la Manxa; internacionalment, ha contat a Rabat, Portugal, Costa Rica, Argentina i als campaments de refugiats del Sàhara. A banda de les biblioteques, també conta als teatres, escoles, places i, sobretot, conta cada nit a les seves dues filles. Dit d’una altra manera: conta als cors de grans i petits que volen desconnectar una estona d’aquest món i enfilar-se en un viatge de conte.

 

DIJOUS 19

 

TÚ, YO Y UN MONTÓN DE SECRETOS

Charo Jaular (Castella i Lleó)

El meu avi, Domingo Martín, cada nit de San Lorenzo, quan els estels fugaços encenen la foscor, deia que amb tanta brillantor era impossible mantenir secrets: ell, cada any, m’explicava, d’un en un, els secrets de la família…

Infantil / Castellà
Hora: 18.00 h
BIBLIOTECA LA SAGRERA-MARINA CLOTET
Activitat gratuïta

 

DIVENDRES 20

 

¡BÉSAME MIENTRAS ME CUENTAS!

Charo Jaular (Castella i Lleó)

Fer petons és acaronar amb els llavis. Explicar és acaronar les emocions. De quantes maneres t’han fet petons a la vida? Alguna vegada t’han besat a través de les paraules? En aquest moment, si tu vols, rebràs molts petons. Tants com històries.

Infantil / Castellà
Hora: 18.00 h
CENTRE CÍVIC COTXERES BORRELL
Activitat gratuïta