Pintor i narrador que viu a Barcelona des de 1991. Conferenciant i docent d’activitats culturals pel Museu Etnològic de Barcelona i la Casa Àsia. Des de 1999 es dedica a contar contes, mites, llegendes i relats literaris de totes les èpoques del seu país, el Japó. Membre de l’Associació de Narradores i Narradors (ANIN). Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i titulat en el curs d’Aptitud Pedagògica a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Pintor y narrador que vive en Barcelona desde 1991. Conferenciante y docente de actividades culturales para el Museo Etnológico de Barcelona y Casa Asia. Desde 1999 se dedica a contar cuentos, mitos, leyendas y relatos literarios de todas las épocas de su país, Japón. Miembro de la Associació de Narradores i Narradors (ANIN). Licenciado en Bellas Artes en la Universidad de Barcelona y titulado en el curso de Aptitud Pedagógica en la Universidad Politécnica de Catalunya.

Espectacles: CINC CONTEnents. UN ESCENARI // CONTES QUE HUMITEGEN ELS LLAVIS I LES OÏDES (1) // CONTES QUE HUMITEGEN ELS LLAVIS I LES OÏDES (2) // CONTES POPULARS DEL JAPÓ // CUENTAE LINGUAE