Fill de la tradició oral, Samuel Mountoumnjou va néixer al Camerun, a un llogaret de l’oest del país on encara avui segueixen vives tradicions i costums ancestrals. Es va criar en aquest context i aprenent molt dels seus pares i avis va iniciar-se en la narració quan encara era un adolescent. És professor de llengües estrangeres per la Universitat de Yaundé I (Camerun) i mediador intercultural.

Hijo de tradición oral, Samuel Mountoumnjou nació en Camerún, en una aldea del oeste del país donde siguen vivas muchas tradiciones y costumbres ancestrales. En ese contexto se crió y,  aprendiendo mucho de sus padres y abuelos, se inició en la narración, siendo aún adolescente. Es profesor de lenguas extranjeras por la Universidad de Yaundé I (Camerún) , y mediador intercultural.

 

Espectacles: CONTES A LA VORA DEL FOC // CINC CONTEnents. UN ESCENARI // ¡HAHULA HULA! ÉRASE UNA VEZ … (1) // ¡HAHULA HULA! ÉRASE UNA VEZ … (2) // Conferència: LA TRADICIÓ ORAL A ÀFRICA, ABANS I DESPRÉS // CUENTAE LINGUAE // CLOENDA