A càrrec de Carmen Glez (Catalunya). Per al públic en general: pares i mares, professionals de l’educació, narradors amb i sense experiència i qualsevol persona interessada.

Els contes no són només un entreteniment, són proveïdors de recursos per al desenvolupament infantil i eines de coneixement intern. Els contes mai no són el que semblen. Parlen amb el seu llenguatge màgic-simbòlic que arriba directament a l’inconscient, al nen interior. Per això els contes no tenen edat. Aquesta xerrada-taller proposa retrobar aquests símbols i el seu significat, per a recuperar la seva saviesa ancestral.

Los cuentos no son sólo un entretenimiento, son proveedores de recursos para el desarrollo infantil y herramientas de conocimiento interno. Los cuentos nunca son lo que parecen. Hablan con su lenguaje mágico-simbólico que llega directamente al inconsciente, al niño interior. Por eso los cuentos no tienen edad. Esta charla-taller propone reencontrar estos símbolos y su significado, para recuperar su sabiduría ancestral.

– En català.


Dia i hora
22/10/2013 19:00

Localització
Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver

Deixa un comentari: