Linsabel Noguera

.

LINSABEL NOGUERA
Valencia, Veneçuela, 1968. Llicenciada en Comunicació social, actriu, narradora oral, promotora de lectura i mare. Actualment està realitzant la seva tesi sobre literatura infantil i juvenil pel Màster de la UAB i dicta càtedra de Pedagogia de l’expressió dramàtica en la Universidad Católica Andrés Bello. Al 2010 va ser invitada pel Lidice Memorial de Praga per dictar tallers d’art per a infants. És Premio Nacional del Libro 2008 – 2009, CENAL.

.

AS DE CORAZONES
.

Contes d’amor per a nens i nenes enamorats. Les històries d’aquest espectacle parlen del cor, quan el cor és petit però sent moltes coses, grans coses. Quan s’estima, el millor és ensenyar totes les cartes (totes són cartes d’amor! Trèvols, diamants…).  Al pit es guarda la més important, la carta que amaguem per una sola persona: l’As de Cors…

.

TODO UN MUNDO EN LA BOCA
.

Està parada la taula: contes tradicionals d’Àfrica, Xina, Amèrica Llatina i Europa. Per deixar a la boca el sabor d’una deliciosa degustació d’oralitat.
I de postres, cançons!
Per delectar als petits gurmets de la paraula.

.

XERRADA: CUENTOS PARA LECTORES QUE NO SABEN LEER
La narración oral en el parvulario y el desarrollo de competencias lectoras
.

A partir de l’experiència del taller de creativitat i promoció de la lectura, Leo, juego i creo explorem el desenvolupament d’habilitats per a l’elaboració narrativa i la comprensió prelectura en el cicle d’educació inicial, en el què la narració és el principal recurs d’apropament i estímul per a incentivar els processos de pensament creatiu vinculats a la lectura.

.

BRÚIXOLA PER A CONTACONTES: EL MAPA EMOCIONAL
.

Al teixir els sentiments de les històries, ens desfragmentem en múltiples emocions personals més les de tants personatges que portem pel camí.
Com podem mantenir el centre per transmetre el que realment volem? Un taller per potenciar el nostre chi… i el dels contes.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS