Inés Grimland

.

INÉS GRIMLAND
Llicenciada en Sociologia, psicòloga social, mediadora, actriu, guionista, narradora oral i directora de grups de narradors. Des de 2001 ha representat el seu país, Argentina, a festivals internacionals de narració oral i teatre de Colòmbia, Equador, Xile, Uruguai, Israel, Espanya, França, Veneçuela, Mèxic, Cuba, Paraguai i la mateixa Argentina. És la directora de Latinoamérica También Cuenta, Encuentro de narradores latinoamericanos en Argentina.

.

LAS CHICAS DECENTES NO SALEN SIN MEDIAS
.

Fa molts anys, per reconèixer a una dona decent n’hi havia prou amb mirar-li els peus. Com es reconeixien els homes decents? Per color del vestit? Per les sabates? La decència d’una dona tenia a veure amb la seva conducta sexual. La història es va anar omplint de bruixes, boges i putes, dones que només intentaven plantejar una pregunta: què volem les dones? Històries per riure, emocionar-se i pensar. Una reflexió al voltant dels rols femenins i masculins.

.

XERRADA: GENTE DE PALABRA
.

Amb aquesta xerrada, Inés Grimland explica la seva experiència recorrent Amèrica Llatina com a narradora d’èxit internacional. En la seves gires, anys enrere, va realitzar entrevistes i reportatges a importants figures de la literatura, el teatre, el cinema i a representants d’altres arts. Així va conversar amb Mario Benedetti, Ángeles Mastretta i Ana María Shua, entre d’altres. Aquestes Conversaciones con gente de palabra es van transformar en un interessant llibre i han derivat en un programa de ràdio que es transmet per Radio Jai – 96.3 FM de Buenos Aires, Argentina. I per Internet en directe.

.

TU HISTORIA CUENTA
Resignificació i revalortizació de les històries personals

Perquè les histories de cadascú formen la gran historia de la humanitat.
Perquè som únics i irrepetibles, una anella de la cadena que ens enllaça amb els que varen ser i les que vindran.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS