Dimecres 19 d’octubre, contes de Grimm per l’ANIN al Pati Llimona

Dimecres al vespre els de l’ANIN ens van presentar més contes de Grimm al C.C. Pati Llimona, aquest cop la sessió anava dirigida al públic adult amb quatre propostes ben diferents, i que van tenir molt bona acollida. La Teresa Saladich va contar en català, seriosa i contenida ella, amb la força de la seva paraula. La Llanos Gasco ens va oferir la seva història en castellà, amb l’empenta i naturalitat tant pròpies d’ella. El quartet format per per la Mon Mas, la Mercè Rubí, la Susagna Navó i el Blai Senabre ens va proposar un joc, on l’atzar de les cartes menava el conte, el desgranava a pinzellades i el públic havia de posar-hi ordre i sentit… fantàstic! La Sophie Heydel, The Tale Teller, acompanyada de la flauta de bec de la María Jesús Udina, va explicar en anglés els seus contes, fent gala d’un gran mestratge i… vet aquí la Màgia de la Narració Oral, doncs fins i tot aquells que no entenien l’idioma van compendre, i van poder gaudir dels seus relats. Thanks a lot!

Trobareu més informació sobre el Projecte Grimm al web de l’ANIN.

  • Comparteix a Facebook
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply